WE CHANGE
Externe steun in een sfeer van betrokkenheid

Meten is weten

Maak het verschil

Succesvolle organisaties maken het verschil door met een moderne infrastructuur innovatiever, sneller en vindingrijker te zijn dan anderen. Hiervoor doen zij continu beroep op de kennis en vaardigheden van hun medewerkers. 

SMART WOOD FACTORY voert metingen uit op diverse werkposten en machines en dit via uitgewerkte meetmethodes. Hier komen allerlei aspecten die met de werkpost of machine te maken hebben aan bod en worden knelpunten in kaart gebracht. In de meeste bedrijfsprocessen zit dan ook heel veel verbeterruimte en is vaak door bedrijfsblindheid niet zichtbaar. Het zit verborgen in de vele weeffoutjes die de medewerkers door de jaren heen als normaal zijn gaan bestempelen.

Medewerkers bouwen veel van hun kennis, vaardigheden en attitudes op terwijl ze werken. Ze doen dit door te kijken naar hun collega's, door instructies en feedback te krijgen, door mee te werken aan het opstellen van een werkinstructie, door werkoverleg, door samen te werken met een mentor of collega, door problemen op te lossen, ...

Omdat veel van deze meetpunten zich afspelen op de werkplek, is het meten van de actuele situatie een belangrijke schakel. Na de analyse worden de noden zichtbaar en bespreekbaar.

SMART WOOD FACTORY maakt gebruik van de EDUWOOD ProcesScan.

Deze ProcesScan is een werkinstrument om inzichten te verkrijgen. Deze resultaten helpen om te koppelen aan toekomstige opleidingsplannen, verbeterprioriteiten te identificeren en samen een actieplan op te stellen.

TIP: Gebruik na een opleiding en/of verbetertraject het meetinstrument opnieuw om de vooruitgang op gebied van ontwikkeling en verbetering te bespreken. Dit vormt een basis voor nieuwe initiatieven.

 

 

Wenst u extra informatie? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. We helpen u graag verder!